Exklusiv konferens i Stockholms Skärgård

Med ribbåt från kaj plats 17 på Strandvägen tar vi oss till vår ö i Mellanskärgården. En plats som gör det möjligt att genomföra exklusiva möten för ledningsgruppen, den speciella kunden eller kanske det exklusiva VIP besöket från utlandet. En exklusiv konferens i Stockholms Skärgård.

Exklusiv och avskild konferens i eget hus. Boka hela anläggningen -  Björkholmen Premium - som erbjuder en exklusiv konferensmiljö både inomhus och utomhus för mindre grupper mellan 5 – 10 personer. Utöver en genuin skärgårdsmiljö finns det tillgång till badtunna, vedeldad bastu och bad i havet. Vill ni även utmanas i aktiviteter under en konferensdag arrangerar vi roliga och enkla aktiviteter för att skapa kreativitet och inspiration.

Mat med privat vinprovning. Till middag eller lunch har ni egen kock som tillagar det ni önskar och i anslutning till middagen anordnar vi en vinprovning. Allt går enligt er önskan och stil.

Efter maten sätter vi oss åter i ribbåten och åker tillbaka till Strandvägen i skymningen.

Tid cirka 6 timmar.

Prisexempel 3.900 kr per person exklusive moms (minimum 10 pers). Transport, bastu/tunna och mat ingår (dryck tillkommer).

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Ladda ned produktblad

 

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.