Om oss

Vi på Sea Events arrangerar varje år över 200 oförglömliga events och äventyr i Stockholms Skärgård. Företaget drivs av Robert Hamming som har lång erfarenhet av skärgården. Tillsammans med våra handplockade och rutinerade kaptener och projektledare genomför vi allt från fartfyllda äventyr med ribbåt, femkamp på vår anläggning i Stockholms skärgård, matlagningsaktiviteter och goda middagar på flertalet skärgårdskrogar till segelregattor och bad med vedeldad bastu. Möjligheterna är många och tillsammans med våra nöjda kunder och flertalet samarbetspartners skräddarsyr vi upplägget för varje event.

I företaget finns 5 st ribbåtar av modell Agapi 900 Open, en Targa 27,1 och en Grandezza 28. Önskas något annat har vi ett brett kontaktnät av partners som vi samarbetar med.

Sea Events Crew

Robert Hamming. Kapten

Robert är projektledare och kapten på Sea Events. Han har många års erfarenhet av skärgården och att genomföra stora som små event för företag och privatpersoner.

+46 70 799 8576
robert@seaevents.se

Leo Dratwa

Leo Dratwa. Kapten

Leo är projektledare och kapten på Sea Events. Han har många års erfarenhet av att bygga och genomföra stora som små event för företag och privatpersoner.

+46 73 523 4036
leo@seaevents.se

Ribbåtar

Vår flotta består av fem Agapi 900 Open. RIB betyder Rigid Inflatable Boat, en båt med styvt skrov och gummipontoner. Båtarna är relativt lätta i förhållande till sin storlek, kan gå mycket snabbt och har hög sjövärdighet med hög stabilitet. Varje båt tar 12 gäster. Med våra egna båtar kan vi välkomna 60 gäster och tillsammans med våra vänner ordnar vi event för fler än 200 gäster. Båtarna är trailerbara vilket gör att vi kan ställa upp överallt.

Båtarna är utrustade med 5,3 liters Yamaha V8 motorer som ger 350 hästkrafter. Vi kör i 45 knop (83,3 km/h). Motorerna är av senaste fyrtaktsteknik och klarar högt ställda miljökrav inom marinområdet. Ombord finns elektroniska sjökortsplottrar, VHF, AIS och högfartsradar. Varken mörker eller dimma är problem för oss.