Om oss

Vi som arbetar med Sea Events har alla ett överordnat mål för ögonen.  Vi vill leverera ett oförglömligt äventyr. Och vi kan vår sak. Vi har alla lång erfarenhet och vi uppfyller naturligtvis alla formella krav som behövs för vår leverans av säkra, roliga och intressanta upplevelser. Men viktigast av allt, vi har alla rätt attityd. Dela vår kärlek till havet.

Sea Events Crew

Hans Benndorf. Kapten

Civilekonom och ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm. Hasse har varit Vd i banker, liv- och sakförsäkringsbolag i 25 år och är numera styrelseproffs. Från 14 års ålder har han varit aktiv kappseglare med fina resultat i Sverige och internationellt. Vad sägs om en totalseger i Gotland Runt och Svensk Mästare i X99?

Hasse äger Leia som är en Agapi 900 Open.

+46 73 968 33 87
hans@seaevents.se

Robert Hamming. Kapten

Robert har alltid haft ett stort båtintresse, allt från träbåts-renovering, 40 fots motorbåt till segelbåt och nu RIB! Han gillar fart, skärgården och då är RIB den perfekta båten. Robert kör båt så fort det finns tillfälle! När han inte gör det startar han företag i alla möjliga branscher.

Robert äger Gandalf the White som är en Agapi 900 Open.

+46 70 799 8576 
robert@seaevents.se

Mats Johansson. Kapten

Mats är före detta åkeriägare och numera konsult inom transportbranschen. Det han inte vet om transporter behöver man inte veta. Mats har alltid haft en stor passion för båtar och sjöliv. Han trivs som allra bäst när han får guida på Stockholms vackra vatten, såväl i Skärgården som på Mälaren.

Mats äger Gimli som är en Agapi 900 Open.

+46 70 310 1925
mats@seaevents.se

Leo Dratwa. Kapten

Leo är en aktiv seglare och van kapten med många års erfarenhet från Stockholms skärgård. Leo är en framgångsrik kappseglare samtidigt som han njuter av känslan av fart och vind när han kör sin RIB båt. Han driver också sitt eget konsultföretag med fokus på försäljning och marknadsföring. 

Leo äger Faramir som är en Agapi 900 Open.

+46 73 523 4036
leo@seaevents.se

Ribbåtar

Vår flotta består av fem Agapi 900 Open. RIB betyder Rigid Inflatable Boat, en båt med styvt skrov och gummipontoner. Båtarna är relativt lätta i förhållande till sin storlek, kan gå mycket snabbt och har hög sjövärdighet med hög stabilitet. Varje båt tar 12 gäster. Med våra egna båtar kan vi välkomna 60 gäster och tillsammans med våra vänner ordnar vi event för fler än 200 gäster. Båtarna är trailerbara vilket gör att vi kan ställa upp överallt.

Båtarna är utrustade med 5,3 liters Yamaha V8 motorer som ger 350 hästkrafter. Vi kör i 45 knop (83,3 km/h). Motorerna är av senaste fyrtaktsteknik och klarar högt ställda miljökrav inom marinområdet. Ombord finns elektroniska sjökortsplottrar, VHF, AIS och högfartsradar. Varken mörker eller dimma är problem för oss.