Svensexa med ribbåt

Ta med den blivande brudgummen på en fartfylld svensexa i Stockholms Skärgård med ribbåt! Vi ordnar en oförglömlig dag och skräddarsyr er svensexa efter just era önskemål. Vi lovar att ni får en dag fylld av fart, skratt och glädje.

I våra moderna ribbåtar med Sea Events erfarna kaptener som kan Skärgårdens alla hörn får ni uppleva fart, magisk natur och god mat med en härlig äventyrskänsla.

Efter ribbturen går det utmärkt att varva ner med ett avslappnade bad i badtunna. Eller varför inte vila i en vedeldad bastu? Eller kanske både och! Samtidigt får ni njuta av god mat, väl kylda drycker och skratt.

Njut av god mat och dryck genom att laga mat själv över öppen eld, boka egen kock eller så bokar vi en krog i Stockholms Skärgård. Ni kan även kombinera med ett flertal andra aktiviteter som tävlingar, paddla kajak, paintball, sälsafari och besöka sjökrogar i Stockholms skärgård.

Vi garanterar att ge er något bra att berätta om på det stundande bröllopet.

Tid start 13.00 dag 1 till 11.00 dag 2 (cirka 2,5 timmars ribbtur).

Prisexempel 2.800 kr per person inklusive moms (minimum 10 personer). Transport och logi ingår. Ta med handduk och lakan.

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så får ni den perfekta svensexan.

Ladda ned produktblad

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.