Transport med ribbåt

Våra ribbåtar finns där du vill

Och tar dig dit du vill.

Transport med ribbåt innebär att vi tar er ut till önskad destination i Skärgården eller på Mälaren med en eller flera av våra ribbåtar. Det kan också innebära att vi gör en Skärgårdstur på en timme eller två. Vi utgår oftast från Strandvägen, kajplats 17 i Stockholm men kan hämta er där ni önskar. Så länge det finns vatten har vi en lösning.
Upplevelsen i en ribbåt kombinerar glädjeruset av att åka snabbt på vatten med en vacker naturupplevelse i Skärgården. Det ger en maximal frihetskänsla och du kommer att ha ett stort leende på läpparna efter åkturen. På färden delar vi gärna med oss av vår kunskap om Skärgården oavsett om det är fakta eller skröna.

Tider för transport varierar beroende på avstånd, väder, rutt och eventuella önskade stopp. Vi ger gärna en uppskattning av tid för er sträcka.

Boka äventyret redan idag, vi lovar en upplevelse långt utöver det vanliga. Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Pris per ribbåt (exkl moms 6%)
En   timme   SEK    5.000
Två  timmar SEK    8.500
Tre  timmar SEK  11.000

Pris per gäst (exkl moms 6%), minimum 4 gäster
SEK 250

Biljetter med Stockholm Adventures

Tillsammans med Stockholm Adventures erbjuder vi fasta avgångar från maj till och med september. Upplev en fartfylld tur under en timme i innerskärgården för SEK 790 per person inkl moms. Boka din biljett genom

Förfrågan

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.