Båttransport

Våra ribbåtar finns där du vill

Och tar dig dit du vill.

Transport med ribbåt innebär att vi tar er ut till önskad destination i Skärgården eller på Mälaren med en eller flera av våra ribbåtar. Det kan också innebära att vi gör en Skärgårdstur på en timme eller två. Vi utgår oftast från kajplats 17 på Strandvägen i Stockholm men kan hämta er där ni önskar. Så länge det finns vatten har vi en lösning.
Upplevelsen i en ribbåt kombinerar glädjeruset av att åka snabbt på vatten med en vacker naturupplevelse i Skärgården. Det ger en maximal frihetskänsla och du kommer att ha ett stort leende på läpparna efter åkturen. På färden delar vi gärna med oss av vår kunskap om Skärgården oavsett om det är fakta eller skröna.

Tider för transport varierar beroende på avstånd, väder, rutt och eventuella önskade stopp. Vi ger gärna en uppskattning av tid för er sträcka.

Vi vill visa vår miljö största möjliga hänsyn. Vi lämnar mindre skräp på land och i vattnet än när vi kom, vi tar största hänsyn till människor och natur, vi kör aldrig snabbare än 45 knop, ingen extremåkning och våra båtar behöver bara en motor - det räcker gott! Vi använder inte giftiga bottenfärger. Vi använder båttvättar och har våra båtar på trailer när vi inte använder dem, rent skrov sänker bränsleförbrukningen och därmed minimerar utsläpp.

Boka äventyret redan idag, vi lovar en upplevelse långt utöver det vanliga.

Kontakta oss så hittar vi rätt lösning.

Pris per ribbåt (exklusive moms 6%)
En   timme   SEK    9.400
Två  timmar SEK  11.900
Tre  timmar SEK  13.500

 

Biljetter med Stockholm Adventures

Tillsammans med Stockholm Adventures erbjuder vi fasta avgångar från maj till och med september. Upplev en fartfylld tur under en timme i Innerskärgården för SEK 1.290 per person inkl moms. Boka din biljett här

Förfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.