Charterbåtar & Båtcharter

Charterbåtar & Båtcharter

I våra hyttbåtar sitter du skyddat och bekvämt oavsett väder och vind när vi transporterar dig och ditt sällskap i båtar till öar och mellan platser i mellanskärgården. Vanliga turer med oss i våra charterbåtar går oftast till Fjäderholmarna, Lidingö, Vaxholm, Grinda, Svartsö, Ingmarsö, Lådna, Sollenkroka, Sandhamn eller öar i närhet. Du kan även boka våra båtar för en kortare skärgårdstur där vi anpassar resans längd och destination efter dina önskemål.
Låt oss presentera våra charterbåtar som är utrustade med flytvästar och allt som behövs för en säker tur med oss som transportmedel:
Grandezza 28 som heter Grezzan
En sportig motorbåt där du åker bekvämt i ett sällskap på upp till 8 personer. Du sitter skyddat i sköna soffor med bord eller tar plats på solbädden i båtens akter. Om vädret tillåter öppnar vi båtens tak och kapell för en skön stund i solen. Helt beroende på dina önskemål.
Targa 27,1 som heter Beluga
En stabil och stadig båt där du åker bekvämt i ett sällskap på upp till 6 personer. Här sitter du skyddat i hytten med full uppsyn på platser vi åker förbi eller utomhus i soffan i båtens främre del. Helt beroende på väder och dina önskemål.
Du kan även boka våra charterbåtar för kortare och lyxiga taxiresor och som sjötaxi mellan platser i Skärgården.
Ring oss 08-611 19 29 eller mejla din förfrågan till info@seaevents.se så anpassar vi en tur med charterbåt till dig och ditt sällskap.