Ribbåt i Stockholms skärgård, unika event & upplevelser | Sea Events

sea-events-logo

Med ribbåt i Stockholms skärgård och på Mälaren skapar vi fantastiska naturupplevelser, attraktiva event, spännande konferenser och aktiv turism. Med vår långa erfarenhet kan vi vår skärgård och känner dess alla intressanta personer.

Allt kryddat med äventyr och den speciella energi man får till sjöss i en ribbåt

Förfrågan Våra event Se filmen

Ribbåt i Stockholms skärgård och på Mälaren

Med ribbåt i Stockholms skärgård får du en oöverträffad möjlighet att uppleva Stockholms vackra vatten. Snabbt och säkert men också lite hisnande och äventyrligt kan vi på kort tid ta oss dit du vill. Vi tror på ”skräddarsydda” upplevelser, inte färdiga paket. Använd därför vår kunskap och långa erfarenhet av Stockholms Skärgård och Mälaren för att skapa den unika upplevelsen. Kombinationerna för sevärdheter, restauranger, konferenser, äventyr med mera är näst intill oändliga. Vi vet var höjdpunkterna finns bland 30 000 öar och vi känner de rätta människorna.

Vad passar bäst? Äventyrligt och fartfyllt kombinerat med en angelägen konferens. Ren njutning av den vackra Skärgården. Roliga tävlingar med både navigation och kluriga uppgifter som en del av en kick-off eller säsongsavslutning. Vill ni bli hämtade på Strandvägen eller Dalarö, avsläppta på Sandhamn eller i Vaxholm? Relax i badtunna eller bastu. Svensexa eller Möhippa. Kultur och musik. Sälsafari. Mat och dryck – oavsett vad du önskar så ordnar vi det. Vi har lösningar på det mesta. Låt dig gärna inspireras av våra färdiga förslag!

 

Transport med ribbåt

Vi kan Stockholms alla vatten. Vi hämtar och lämnar där det är bekvämast för våra gäster. Och låt oss berätta lite mer om våra fantastiska vatten.

Läs mer

Qvistarna på Holmen med ribbåt

Private dining hemma hos Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist på vackra Granholmen.

Läs mer

Konferens med ribbåt

Skärgården erbjuder bästa tänkbara konferensmiljö. Låt oss skapa ert kreativa möte.

Läs mer

Möhippa i skärgården

Hör av dig till oss på Sea Events när det är dags att planera årets möhippor.

Läs mer