Sjötaxi

Sjötaxi med hyttbåt

I våra hyttbåtar sitter du skyddat och bekvämt oavsett väder och vind när vi transporterar dig och ditt sällskap i sjötaxi till öar och mellan platser i mellanskärgården. Vi kan ordna med dryck och snacks under resan, allt efter dina önskemål. Vanliga turer med oss som båttaxi går oftast från Kajplats 17, Strandvägen i Stockholm till Fjäderholmarna, Lidingö, Vaxholm, Grinda, Svartsö, Ingmarsö, Lådna, Sollenkroka eller öar i närheten. Du kan även boka våra båtar för en kortare skärgårdstur med sjötaxi där vi anpassar resans längd och destination efter dina önskemål.

Låt oss presentera våra taxibåtar som är utrustade med flytvästar och allt som behövs för en säker tur med oss som sjötaxi:

Targa 27,1 som heter Beluga

En stabil och stadig båt där du åker bekvämt i ett sällskap på upp till 5 personer. Här sitter du skyddat i hytten med full uppsyn på platser vi åker förbi eller utomhus i soffan i båtens främre del. Helt beroende på väder och dina önskemål.

Grandezza 28 som heter Grezzan
En sportig motorbåt där du åker bekvämt i ett sällskap på upp till 6 personer. Du sitter skyddat i sköna soffor med bord eller tar plats på solbädden i båtens akter. Om vädret tillåter öppnar vi båtens tak och kapell för en skön stund i solen. Helt beroende på dina önskemål.

Du kan även boka våra Ribbåtar för kortare taxiresor och som sjötaxi mellan platser i Skärgården. Kontakta oss och läs mer under rubriken Transport med ribbåt så hittar vi en lösning.

Ring oss 08-611 19 29 eller mejla din förfrågan till info@seaevents.se så anpassar vi en tur med båttaxi till dig och ditt sällskap.

Våra hyttbåtar

Targa 27,1 för sällskap på upp till 5 personer

Grandezza 28 för sällskap på upp till 6 personer