Träna i Skärgården med ribbåt

Vi startar från kajplats 17 på Strandvägen och tar oss med ribbåt ut i Stockholms Skärgård där vi har flera platser att träna och använda naturen som ditt bästa gym. Vi erbjuder olika varianter av träning såsom utmanande fysisk träning, vandring/löpning på öar (med ribb transport mellan respektive ö) eller kanske en mer tävlingsinriktad fysisk och mental Mästares mästare för att i slutet av dagen kora en vinnare. Allt går att kombinera med mental träning för att söka de höga höjderna.

Vi har bra och väletablerade samarbeten med erfarna och seniora tränare som får dig och ditt team att må så bra som möjligt efter en dag i skärgården. Vi använder naturen som plats för en dag som innehåller träning, föreläsning om kost och hälsa. En perfekt kombination för teamet att tänka framtid och ett skönt sätt att må bra för dig, teamet eller kompisgänget.

Under dagen finns det mat och dryck. Vi föreslår att dagen avslutas med en vedeldad bastu, badtunna, bad och middag på bryggan. Därefter tar vi ribbåten som snabbt tar oss tillbaka till Strandvägen eller annan önskad plats.

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.