Hemma hos Olle på Gillinge

Ön Gillinge ligger i Ytterskärgården, öster om Dalarö. Här bor Olle året runt i huset som han övertagit efter sina morföräldrar. Där pysslar han med både det ena och det andra, just precis så som man gör ute i Skärgården. Det är svårt att hitta en bättre miljö för uppleva Stockholms Skärgård. Från Olles matsal är utsikten hänförande och inspirerande.

På Gillinge finns möjlighet till bra, kreativa möten och roliga aktiviteter som vedeldad bastu, paddla kajak bland öarna i Ytterskärgården, fiske, fågeljakt eller ö-hajk. Med lite tur upptäcker vi säl och havsörn. För er som vill vakna upp i den härliga Skärgårdsmiljön erbjuder Olle 10 bäddar i bekväma kabiner.

Olle är en utmärkt kock. Han erbjuder lokal mat med fisk, hjort, svamp med mycket mera på menyn. Det mesta dessutom fångat, jagat och plockat av honom själv. Gästerna är lyriska.

När du vill skapa kreativa möte under en konferens i skärgården i kombination med teambuilding så är detta platsen som får dig att njuta. Det är exklusivt naturnära och ger dig möjlighet att njuta av livets goda.

Max 10 personer.

Tid från 6 timmar.

Prisexempel 4.600 kr per person exklusive moms (minimum 10 personer). Transport, lunch, middag och vedeldad bastu ingår (dryck tillkommer).

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Ladda ned produktblad

 

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.