Glampingtält med mat och dryck

Med ribbåt från kajplats 17 på Strandvägen tar vi oss genom härliga Stockholms Skärgård med miljöer utöver det vanliga. Vi tar oss ut till Svartsö och Skärgårdsgenuina Bistro Sågen. Denna gång blir det glamping i Skärgården, tältet står nära fladen strax norr om restaurang Bistro Sågen. Placeringen av kåtan är magisk och ger den perfekta solnedgången.

Laga femrätters middag i glampingtält tillsammans eller bli bjuden av en egen kock på en läcker femrättersmiddag med lokala, prima råvaror som bas i maträtterna. Här lagar kocken den bästa middagen för dig och ditt team eller kompisgäng. Det är fine dining med de bästa råvarorna från ön, lokalproducerat på riktigt. En härlig helkväll med mat och dryck för teambuilding, kickoff eller en lyxig middag för möhippan och svensexan i kombination med ribbåt.

Efter en härlig kväll som skapar minnen för livet och när vi känner oss klara åker vi hem i skymningen och upplever den magiska Skärgården tillbaka till Strandvägen.

Tid  cirka 6 timmar.

Prisexempel 2.500 kr per person exklusive moms (minimum 10 personer) . Transport och 5 rätters middag ingår (dryck tillkommer).

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Ladda ned produktblad

 

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.