För kropp och själ

Vi tar oss med ribbåt från kajplats 17 på Strandvägen till vår anläggning Björkholmen. En härlig ö i Stockholms skärgård med tillgång till egen stor brygga och alla tänkbara bekvämligheter som vedeldad bastu, badtunna och stor avkopplande privat brygga.

Väl framme möter vår tränare och coach upp för de första instruktionerna. Vi använder naturen som plats för en dag som innehåller träning, föreläsning om kost och hälsa. En perfekt kombination för teamet att tänka framtid och ett skönt sätt att må bra för dig, teamet eller kompisgänget. Konceptet bygger på en typ av NBC, New Body Challenge. Vi jobbar med kroppskontroll, bålträning, styrkeövningar och mycket mental träning. Vi anpassar gärna efter dina önskemål.

Under dagen finns det mat och dryck. Vi avslutar dagen med vedeldad bastu, badtunna, bad och middag på bryggan. Därefter tar vi ribbåten som snabbt tar oss tillbaka till Strandvägen eller annan önskad plats.

Tid cirka 6 timmar

Prisexempel 3.400 kr per person exklusive moms (minimum 10 personer). Transport, kostföreläsning, träning, bastu och mat ingår (dryck tillkommer).

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Ladda ned produktblad

 

 

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.