Njut av god mat – Bistro Sågen

Vi åker ribbåt från kajplats 17 på Strandvägen till Aborrviken på Svartsö i Stockholms Skärgård. Här har den gamla sågen blivit Bistro. Verkstadsdelen är ombonad och mysig med plats för uppåt uppåt 90 sittande gäster. En populär aktivitet hos Bistro Sågen är gemensam matlagning.

Bistro Sågen använder alltid lokalt odlade råvaror för bästa smakupplevelse. Ni intar maten i den gamla sågen som vi kallar ”Vippen” på Svartsö. Du bestämmer hur och om ni vill laga maten själva över öppen eld eller om ni vill ha en kock som lagar den goda maten åt er. Väljer ni mat med kock behöver ni bara koppla av och glida skönt ner i Vippen och äta, glädjas och känna hur Stockholms Skärgård ger dig ett lugn. En perfekt lunch eller middag för teambuilding, det privata sällskapet eller som en del i en heldag med konferens och övriga aktiviteter i Stockholms Skärgård. Låt det bli som en del av dagen med god mat och dryck.

Före eller efter maten finns det möjlighet att bada i en vedeldad bastu, bada i havet och kanske njuta av en fin solnedgång. När vi är klara sätter vi oss i ribbåten och stävar åter till strandvägen.

Tid cirka 6 timmar

Prisexempel 2.800 kr per person exklusive moms (minimum 10 personer). Transport och mat ingår (dryck tillkommer).

Som deltagare får du låna flytväst och vindglasögon samt flytoverall eller vindjacka, allt beroende på väder och vind.

Skicka in Förfrågan eller ring 08-611 1929 så hittar vi rätt lösning.

Ladda ned produktblad

 

Förfrågan

  • YYYY dash MM dash DD
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.