Om oss

Vi som arbetar med Sea Events har alla ett överordnat mål för ögonen.  Vi vill leverera ett oförglömligt äventyr. Och vi kan vår sak. Vi har alla lång erfarenhet och vi uppfyller naturligtvis alla formella krav som behövs för vår leverans av säkra, roliga och intressanta upplevelser. Men viktigast av allt, vi har alla rätt attityd. Dela vår kärlek till havet.

Sea Events Crew

Bengt Kull. Öfarare & Skärgårdsmästare 

Eller ”Lord of the Islands” som en engelsk lord dubbade Bengt till för några år sedan. 20 års erfarenhet av skärgårdsevent med 30.000 Öar AB delar Bengt nu med Sea Events.  Han har haft nöjet att dela många upplevelser med kunder från när och fjärran, de flesta har fått minnen för livet. 

+46 70 759 0100
bengt@seaevents.se

 

Hans Benndorf. Kapten

Civilekonom och ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm. Hasse har varit Vd i banker, liv- och sakförsäkringsbolag i 25 år och är numera styrelseproffs. Hasse äger Leia som är en Agapi 900 Open och har alltid haft båtar och sjön som sin stora passion. Från 14 års ålder har han varit aktiv kappseglare med fina resultat i en mängd olika klasser i Sverige och internationellt. Vad sägs om en totalseger i Gotland Runt och Svensk Mästare i X99. Nu är det riktigt snabba äventyr som gäller.

+46 73 968 33 87
hans@seaevents.se

Robert Hamming. Kapten

Robert har alltid haft ett stort båtintresse, allt från träbåts-renovering, 40 fots motorbåt till segelbåt och nu RIB! Han gillar fart, skärgården och då är RIB den perfekta båten. Robert kör båt så fort det finns tillfälle! När han inte gör det startar han företag i alla möjliga branscher.

Robert äger Gandalf the white som är en Agapi 900 Open.

+46 70 799 8576 
robert@seaevents.se

Mats Johansson. Kapten

Mats är före detta åkeriägare och numera konsult inom transport-branschen. Det han inte vet om transporter behöver man inte veta. Mats har alltid haft en stor passion för båtar och sjöliv. Han trivs som allra bäst när han får guida på Stockholms vackra vatten, såväl i Skärgården som på Mälaren.

Mats äger Gimli som är en Agapi 900 Open.

+46 70 310 1925
mats@seaevents.se

Ulf Brynte. Kapten

Uffe är egen företagare som produktionsledare i nöjesbranschen sedan 30 år. Han har alltid haft en stor passion för sjöfart och vattensport. Han är en hängiven sportdykare och skärgårdsnörd.

Uffe äger Eowyn som är en Agapi 900 Open. Under parollen "Man kan aldrig ha för många båtar" har han även segelbåt, mindre motorbåtar samt är delägare i en minsvepare från 1940. 

+46 70 575 60 70
ulf@seaevents.se

Leo Dratwa. Kapten

Leo är en aktiv seglare och van kapten med många års erfarenhet från sjölivet i Stockholms skärgård. De senaste åren har Leo deltagit i flertalet segeltävlingar med bra placeringar samtidigt som han även njuter av känslan av fart och vind när han kör sin RIB båt. 

Han driver också sitt eget konsultföretag med fokus på försäljning och marknadsföring. Leo äger Faramir som är en Agapi 900 WA, en RIB som ger dig en känsla av RIB de lux.

+46 73 523 4036
leo@seaevents.se

RIB båtar

Med vår flotta på 5 båtar kan vi snabbt navigera i Sveriges alla vatten. Våra RIB 9 meters-båtar Agapi 900 Open, (12 passagerare) samt vår Agapi 900 Walk Around (8 passagerare) ger dig en härlig upplevelse av sjö och skärgård och tar dig till platser som normalt inte kan nås på kort tid. 

Vi kan ställa upp överallt. När farlederna inte leder ända fram tar vi båtarna landvägen. Som Vikingarna, fast med avsevärt modernare redskap. Sea Events drivs av viljan att på ett roligt, spännande och säkert sätt visa Stockholms Skärgård och Mälaren från vattnet. Med våra egna båtar kan vi ta upp till 56 personer. Tillsammans med våra vänner ordnar vi event för fler än 200 personer.

gall-charter_13

Båtarna har ett V-bottnat skrov i glasfiber med uppblåsbara tuber som gör att båten går säkert och tryggt i alla typer av sjö. Inredningen är specialanpassad för att åka bekvämt i både låga och höga farter. Motorn är av senaste fyrtaktsteknik och klarar högt ställda miljökrav inom marinområdet. Sjökläder av högsta kvalitet erbjuds till samtliga ombord. Varje gäst får en fullständig utrustning bestående av varm overall, 275N flytväst, handskar, varm mössa och goggles.